dimecres, 15 de juny del 2011
Els 10 KM per la Via Verda, prova enclavada en les 24 hores esportives d'Alcoi, discorren per uns paratges de gran bellesa, ja que el recorregut està enclavat en el parc natural de la Font Roja i des del mateix podem contemplar paisatges de la serra Mariola.
La prova s'inicia en la pista d'atletisme del poliesportiu Francisco Laporta , fent una volta completa a la mateixa, per a eixir d'esta i prendre la via verda (antic trajecte ferroviari Alcoi-Alacant) en direcció al barri alcoià de Batoy.
Els/les participants creuaran un total de 8 túnels (amb longituds compreses entre els 71m del mas curt i els 321m del més llarc) i 2 ponts (el de les Set Llunes amb 260m i el del Salt amb 150m), tant a l'anada (que es realitzarà en lleugera bajada) com a la volta. Justo a la mitat del recorregut, és a dir als 5 KM i molt pròxims a Bato", els/les atletes viraran i emprendran el camí de tornada cap al poliesportiu, pel mateix lloc però ara superant un lleuger pendent ascendent.
Una vegada arribats a la pista d'atletisme, tan sols faltarà completar una nova volta a la mateixa.
Bo el que heu llegit pareix que tinga bona pinta, perquè per a la majoria dels de la polseguera m'han descrit la carrera, que el millor, van ser les hostesses. Esta vegada no posaré fotos d'ells sinó de la famoses hostesses. Tampoc posarem temps de cadascú ja que era una carrera per a disfrutar del paisatge i de les seues.......hostesses.
Bromes a un costat, tots han coincidit que és una carrera preciosa, això si, molt cara. L'any que ve si milloren en calitat/preu segur que serem més Polseguers.

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search