divendres, 24 de juny del 2011
Volta a peu Cerdá, carrera dins del circuit de la Costera, vam tindre un bon grup de Polseguers encapçalats pel nostre gran Paco Fogués que segueix la seua progressió estiuenca i de segur que el veurem a la fi d'estiu per davall de 38 en un 10000.
A la resta dels nostres polseguers he de destacar la gran progressió de Jose Basallote des que li vaig dir que la dona li anava a passar està el tio que se'n ix de mare. Agustin entrà junt amb ell.
Pepe Alarcón desprès d'una xicoteta lesió pareix que comença a veure la llum i en Cerdá va fer una carrera en progressió i pareix que les coses van anar bé. Esta setmana torna a prendre el comandament als entrenaments prepareu-vos que ve a picar-nos a tots. Benvingut il·lustríssim senyor entrenador.
El nostre polseguer de Suma, pel que s'ha vist es va fer mal al genoll. Ximo va eixir molt ràpid estava tocat d'algunes molèsties al genoll. Ximo ves amb atenció, només has de donar-te compte que els futbolistes d'elit tarden més d'un any a aclimatar-se i tu en 2 dies vols batre molts rècords, val la pena fer les coses més poc a poc i sense pressionar-te. Espere que no haja sigut res, a millorar-se toca.
Desprès m'alegre molt de veure una parelleta de pare i filla; estem parlant de Juan Juan i Gala. Enhorabona a la família sencera, un altre que es va a haver d'esforçar molt dins de poc perquè Gala no li agarre l'esclat i li passe en l'esprint de meta. Ànim Gala que ja és teu, a ton pare li cau fins a la bava de veure't.
He vist en les fotos a Tomás, amb el seu model més desenfrenat, passeig, ulleres de sol i gaudint del paisatge, de segur que anava tan relaxat pel fet que no vaig veure el seu sogre Jose Antonio, el dissabte no tenia amb qui batre's.
Vicent Mompó desprès de ser el primer polseguer a Catadau vol passar a l'anomimat, perquè com diu ell: el blog de la polseguera és com un trampolí a la fama i el no vol ser famós, ja que la gent el coneix i l'assenyala amb el dit com si de George "Clunin" es tractara.
Ricardo Crespo i Toni Perez també van fer acte de presència per Cerdà, segur que van córrer la típica carrera d'estiu, sense esforçar-se al cent per cent però un ritmet constant, per dir algo com una màquina de cosir sense presses però sense pauses.
Carlos Casanova anava disfressat amb una camiseta roja de Xàtiva, però l'ull que tot ho veu el va veure. Anava a un ritme més davall que entrenant, però el ja sap que la camiseta fa molt i per a fer un bon temps no portava la samarreta apropiada.
AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search