dilluns, 13 de juny del 2011
Acabe d'obrir el correu ara mateix i com sempre tènia diversos missatges, entre ells veig Ximo Alonso,(per al que no sàpia qui és, els diria que és el cunyat de Rafa "cunyaoooo", un bon tio de Sumacàrcer, que ha fet alguna eixideta de diumenge, ell i la germana amb nosaltres. A la foto el de roig més jove.
No m'enrrolle, òbric el correu i.......... m'he emportat l'alegria del dia, Ximo havia escrit:
Hola bon día:
"LA POLSEGUERA D´ALCÀNTERA també ha segut representada amb orgull i esforç a la XIV cursa popular Vila de Benissa".
Moltíssimes gràcies Ximo pel detall de les teues paraules de POLSEGUER. He de dir que Ximo porta molt poc de temps corrent i la seua progressió és impressionant, va fer un temps de 38 minuts 49 segons en una carrera de 9200 metres, ritme de 4 minuts 13 segons el quilòmetre. Un tempàs Ximo, enhorabona CRACK.
En el correu també m'he trobat, dos ajudants en la matèria de buscar fotos i descriure'm un poc la carrera de Catadau, vull donar-los les gràcies per la seua llavor a Fernando que s'ha deixat part de la vista buscant per la xarxa fotos i Agustí que m'ha relatat la carrera.
A Catadau cursa de 11000 metres en alguna pujadeta, vam tindre 5 representants Vicent Mompó, Kike Solves, Agustí Femenia, Jose Basallote i Carlos Casanova. En principi van eixir junts, però no agafats de la mà, Vicent, Agustí i Jose Basallote. Més enrere Kike i finalment Carlos.
Vicent ja m'havia dit "de conya esmorzant", que anava a ser el primer de la polseguera en Catadau i li hauria de fer una crònica especial. Si..... primer de la polseguera als seus 50 tacos i 6 mesos esta més jove que mai i està batent els seus rècords. Resulta algo increïble, però és cert, Vicent menjant només herbes com una cabra, esta molt més fort que algun de nosaltres menjant rellomello. Caldrà investigar que menja?, com entrena?, serà un súper abuelo?, o........ simplement és Vicent de la polseguera la nostra "gossa vella", un súper crack algo remugador però mooooolt bon element. A Catadau amb un temps de 50 minuts 4 segons CRACK VICENT AMB LLETRES D'OR.
Per darrere de Vicent, Agustí i Jose volien fer una carrera tranquil·la, però sempre per davall de 5 minuts el quilometre. Agustí i Jose anaven al seu ritme però sense dormir-se, quan en el quilòmetre 5, Kike que venia progressant (com es deu de córrer), els va donar alcans i clar.... tots van traure les espases i uns per altres es van posar a repartir llenya. S'esperaven quan venia algun repejó, i les baixades a tota hòstia, com Hamilton.
M'agrada saber que quan venien baixades rodaven per davall de 4 minuts el quilòmetre i .........sense esforç?. L'entrenament de qualitat, t'ho reflecteix el cos en eixos moments. A la fi el trio calavera sense apretar-se al 100% va fer un temps de 52 minuts 13 segons. Enhorabona. Per darrere, però no per això amb menys mèrit, va arribar Carlos. Segur que cansat com el que més però content de finalitzar una carrera de les moltíssimes que porta en les seues cames i la seua malparada esquena. Tems per a Carlos 59 minuts 40 segons.Enhorabona Carlos.
I amb estes paraules m'acomiade, una nit més patiré un poc de son, però estic segur que valdrà la pena per a més d'un de vosaltres.
AMUNT POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search