dimarts, 21 de juny del 2011
Un polseguer es caracteritza per la seua faceta camaleònica per això som un club
esportiu. Igual posem una rentadora que participem a una travessia, planxem un pantaló que participem a un triatlón, no tenim frens, som autèntiques caixes de sorpreses.
Esta vegada la sorpresa no ve només del nostre "Callejas" que s'ha tornat a convertir en "Juanito Phels", sinó del nostre "gat muntanyéc", Pepe Ferri, no li té por a l'aigua i s'ha aventurat
a competir en una triatlón.
La triatlón de l'alt palancia consta de 750 m nadant en el pantà del Regajo, 20 quilòmetres amb bicicleta i 5 km corrent, segur que tot en un meravellós paisatge.
Després d'haver canviat impressions de l'aventura amb el mateix Pepe Ferri, ho tinc més clar encara. Si no estàs preparat per a l'aigua eres "victima" des de l'inici de competició.
Pepe, entrerises em va comentar que es va tindre que posar boca per amunt fent-se el mort del mareig que portava de tant de puntelló, onades, etc.. supose que una experiència súper guapa, que segur que té ganes de repetir. En la bicicleta va aguantar el tipus i quan va arribar la nostra prova, la carrera, va millorar 20 o 30 posicions. Enhorabuena Pepe pel teu bateig com a triatleta.
D'altra banda teníem dos polseguers perduts... a que sabeu un d'ells qui era?. SI SENYOR, el nostre "Juanito Phelps". L'altre pareix més prudent però crec que estan els dos per un estil, era el nostre triatleta Kike Solves. Els dos i un amic de Juan (Colombo)van ser al pantà de Guadalest, a participar en una travessia de 2,5 quilòmetres i no els van haver de traure amb un "gamber". Kike va fer molt bon temps amb 50 minuts, Colombo roseganli les ungles dels peus feia 51 minuts i Juanito Phelps 57 minuts baixant el seu temps del any.
No és la primera vegada que Juanito Phelps realitza una prova semblant, segur que a Kike li vindrà molt bé per a preparar algun triatlón. Enhorabona craks.
AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search