dimecres, 11 de maig del 2011
Si la setmana passada invadirem Gavarda, esta setmana li ha tocat el torn a L´Alcudia.
Tots junts som La Polseguera i una vegada més ho ha demostrat l'escola.
En la seua segona actuació l'escola va tornar a ser una de les més nombroses o la més nombrosa de les escoles, un plaer i un èxit del qual done les gràcies als pares, tios, abuelos.... de tots els xiquets participants que amb bon criteri porten als xiquets a les carreres i disfruten al veure disfrutar a ells, sense maldat, ni insults i sobretot amb molta esportivitat.
Una altra vegada, i van dos de dos, sou els campions de totes les escoles. Destacaria la carrera dels més xicotets que van haver d'aguantar una bona tronà i van estar al peu del canó com a grans esportistes que van demostrar ser, ells i alguna mare corrent al costat dels fills.
Hi havia molts xiquets i era molt difícil quedar dels primers però temps al temps, que com he dit al principi, tots som La Polseguera, si guanya un guanyem tots.
Ànim i força per a la pròxima carrera.
El dissabte jo no vaig estar en la carrera, així i tot em vaig a aventurar a fer la crònica dels més majors, veient classificacions i uns quants comentaris dels participants.
En principi vos vaig a dir que sou tots uns cabrons, cada dia em poseu més difícil destacar a algú al estar continuament superant les vostres marques. D'algú no vaig a tornar parlar més, fins que no em guanye a mí.
Començaré amb la tornada de "LA BÈSTIA", Paco Fogués es va marcar una molt bona carrera cobrint els 10000 en 38 minuts 9 segons, el seu segon 5000 va ser de 18 minuts una mitjana de 3' 36', sioooo para.......!!!!, serà bèstia el tio?. Molt be Paco un 10. Només una puntualització m'haguera agradat que t'hagueres vist les cares amb Julio, i coneixent-te segur que a tu també.
Bona carrera també de "La pantera de Cotes", Martí per davall dels 40 minuts, esta agafant molt bona forma i l' anem a veure encara més amunt. 39 minuts 14 segons per a Martí.
Esta setmana un dels més destacats va ser Pepe Ferri que amb els seus 40 minuts 10 segons va realitzar marca personal i una carrera seriòsa i elogiable. Enhorabona Pepe.
Pepe Alarcón també és un dels més destacats va realitzar marca personal 41 minuts 16 segons i si en la fira de Sevilla li hagueren furtat el rellotge, segur que haguera vist els 40 minuts. Enhorabona Crack.
He de posar a alguns que van anar a correr, i van passar el temps com "el burro vitòria sense pena ni glòria", és el cas de Jose Sala que va entrar amb l'amic del castellet Pepe Caldés, Amadeo que va entrar amb la "Gasela" i Moisés. Fernando Claramonte desprès de Madrid toca recuperant-se. Juan Juan que acompanya a Alexis, Ricardo Crespo que si s'entreté un poc més li passa el seu nebot Javi Bausa, que no es va esforçar molt.... Es mentida va estar bé. Carlos Casanova mirant el paisatje. El amic Josep que no té cap tipus de pressa a la marxa però a acabar amb salut.
Desprès he de parlar de gent amb molta progressió primer "La Gasela", Vicent s'esforça sempre al màxim, ací el podem vore que entra exhaust, carreron a una mitja de 4' 14 '' el quilòmetre, ara te la posaré un poc més difícil si no em guanyes en el Mareny de Barraquetes no parlaré en el blog més de tu. Enhorabona.
Agustí també va ser dels que va destacar, per primera vegada davall de 4' 30" marca personal amb 44 minuts 39 segons. Enhorabona.
Rafa "el Cunyaoooo" haurà de córrer molt per a tornar a posar-se a l'altura d'Agustí. De totas formes va fer una bona carrera 45 minuts 22 segons.
Jesús que encara que entrarà darrere de Rafa, en el temps real va marcar 45 minuts 22 segons el mateix temps que Rafa, però eixint de molt arrere per causes de despiste. Sense saber-ho ells, inclús igual no es coneixen van entrar Jose Basallote i Tomás Gonzalez. Jose Basallote últimament a abandonat al seu amic Javi aventajan-lo en 2 minuts. Tomás pel que s'ha vist li sprinta totes les carreres en els ultims metres al seu sogre, traient-li algun segonet, això esta bé Tomás per a tirar-li-lo en cara als dinars familiars.
Toni Pérez i Juanito "Phelps" van entrar a pocs segons. Toni va aconseguir baixar oficialment de 5 minuts el quilometre també cal apuntar-li marca personal 49 minuts 49 segons. Enhorabona. Juanito Phelps va sorprendre com sempre apareixent del més enllà. Sense presses com algun que altre Polseguer.
Jordi Ferri li esta agafant el gust a les carreres i crec que no es perdrà ni una, molt bé per Jordi va realitzar un temps de 54 minuts 20 segons.
I la nostra dona, que dir d'ella, que un 10, ho dóna tot i sempre arriba al llimit però amb un somriure. Deixeu que passen uns mesos i veureu el progrés d'una autèntica campiona.
Bó crec que encara que no estava allí a quedat prou clar tot. Si m'he deixat a algú, a la pròxima carrera més. Esta setmana que ve, els nostre polseguers tenen cita en la Maratóimitja del Penyagolosa i el Gran fons de Massamagrell. Sort i força a tots.
AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search