dilluns, 23 de maig del 2011
La mitja marató d'Almansa s'ha convertit en una de les clàsiques dels corredors de la comarca. Encara sent del territori d'Albacete la mitja marató d'Almansa la fan multitudinaria els corredors valencians que acudixen a milers a la cita. Vertaderament és una cursa amb un gran ambient i una excel·lent organització. Enguany eren més de 4000 els atletes inscrits, dels quals van finalitzar la prova 3850. Com sempre nosaltres teníem nombrosos participants del club. Alguns estant inscrits no van poder realitzar la prova per malaltia, Martí millora't de la punyetera al·lèrgia i Jesús millora't tu també de la ressaca del divendres.
La prova en si esta bé, consta d'un circuit de 10000 metres que se li donen dos voltes amb un ambient increïble per tots els carrers. Almansa aprofita que estan en festes per a realitzar la carrera i això es nota. Hi ha gent als jardins, carrers, places, barris, etc. Però com sempre, en tot hi ha un però.
Fa sempre molta calor, l'última pujada dels bombers, amb el sol de front i baix a l'alçada dels ulls, la pujada es fa interminable, i no és per a tant, però.... és el que té esta prova. Abans d'eixir ja vos havia advertit a tots, que esta carrera no és per a fer marca, correu-la i disfruteu de l'ambient.
Per desgràcia a tots no es va anar per igual, hem de lamentar que Pepe Alarcón, que ja arrossegava algunes molèsties al genoll, es va tindre que retirar al quilòmetre 12, una llàstima i esperem que es millore el bo de Pepe, de segur que no és res, ànim súper campió, que si no vens tu no tenim amb qui ficar-nos.
El altres Polseguers que van acudir a la cita van ser Moisés Perucho que anava a intertar fer marca personal baixant de 1 hora 35 minuts. El van acompanyar Pepe Alarcon i Pepe Caldés, el nostre Pepe fins que li va aguantar el genoll. Pepe Caldés va seguir amb Moisés aconsellant-li i marcant-li el ritme com ell sap fer-ho, gran 'Pepe Caldés', bon tio. Moisés ho va donar tot i va finalitzar una prova de gran duresa amb 1 hora 34 minuts 15 segons, marca personal per a Moisés. Crack d'este cap de setmana Moisés.
Agustí Femenia no tenia bons records de la prova, perquè l'any passat va patir molt i la va conseguir acabar a males penes, patint el que no esta escrit. Enguany també ha patit però aconseguint una marca infinitament millor. Encara que Agustí té millors marques, no està mal. Va fer 1 hora 47 minuts 42 segons.
Seguia de prop a Agustí el bo de Jose Basallote que " a la chita callando" s'acostava i inclús va arribar a passar-lo en diverses ocasions. A la fi se li va entravessar la famosa pujada dels bombers, de totes maneres una bona carrera per a Jose Basallote. Crono de 1 hora 48 minuts 57 segons.
Fernando Claramonte dins del seu uniforme galàctic i amb l'anècdota de la beguda isotònica. Com vos havia mencionat Almansa era una gran festa, amb molta gent, i de normal algun gracioset...... que li va donar a Fernando isotònica, que en realitat era ginebra i Fernando sense portar la tònica damunt, una llàstima..... Crono per a Fernando 1 hora 51 minut 17 segons.
Després van arribar dos subjectes de mantel: Angel i el nostre seductor Javi que esta vegada no anava acompanyat de belles jovenetes, esta vegada va agafar de companyia a l'home dur de Lleó. Javi es va veure un poc fundit i Angel va tindre que donar-li un parell de bescollades perquè no parara, coneixent Angel segur va fer el possible per a ajudar a Javi.
Tancant ja la nostra participació van entrar dos Polseguers totalment diferents. Ricardo Crespo que últimament va a totes. És el nostre home torpedo, bòlid, etc... imagineu-se d'on va eixir i com va eixir que té el mateix temps real que oficial, si senyor un Polseguer davant en companyia de Julio Rey. Juan Juan va arrivar amb Ricardo, però com sempre Juan al seu rotllo com si fóra un entrenament més, va eixir 1 minut i 7 segons per darrere de Ricardo. Van arribar junts a meta crec que el Polseguer més tranquil amb el més explosiu. Bon còctel.
Per si a algú li interessa, jo també vaig córrer, no és que m'isquera la carrera de la meua vida però estic prou satisfet, desprès de molt de temps sense competir crec que estic tornant a agafar ritme. Crono per al Presi. 1 hora 30 minuts 45 segons.
Al final molta Polseguera, bon rotllet tots junts cap a Almansa I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search