dilluns, 23 de maig del 2011
El dissabte 14 es corria una prova important dins del calendari nacional: el Gran fons de Massamagrell. Esta prova sempre ha destacat per la participació d'atletes de primera categoria en l'àmbit nacional i internacional. A nivell nacional estava Chema Martinez, De l'Ossa , alguns Kenians, etc.. Va guanyar Chema per davall dels 3 minuts el quilòmetre per ser exactes 2 minuts 59 segons, espectacular; però, per a nosaltres uns encara millors:"els nostres".
La Polseguera tenia 2 representants lluitant amb els millors, per descomptat cadascú a la seua tira. Juan Juan que desprès de la marató de Madrid està tornant a agafar forma sense presses però sense pauses; ell ja se n'ha adonat que la marató castiga molt i necessites molt de temps per a recuperar-te. Juan amb la prudència que el caracteritza va córrer la seua carrera sense importar-li el temps, un entrenament més, encara que em faltat algo en meta.... a sí... el seu famós esprint, com a bou enfurit, segur que a la pròxima ens dedicarà un. Enhorabona figura.
L'altre Polseguer a batre's amb els súper atletes va ser Toni Ruedas, és un nou Polseguer que poc a poc anireu coneixent. Toni, desprès d'uns mesos inactiu està tornant a córrer, i intentant igualar els seus temps. A Massamagrell va eixir a acabar-la i segons em va dir es va trobar millor del que es creia. Toni si fas quatre eixides de sèries més amb nosaltres segur que et posaràs com una bèstia. Enhorabona.
Canviant de terç al màxim taurí el diumenge 15 teníem a València la volta a peu a València una de les més multituinarias de tota Espanya. Van córrer uns 40000 atletes i que vos pensàveu que no teníem representació....? no em crec que pensàreu això. Esta vegada els nostres representants eren de l'escola La Polseguera que estan agafant molt de vol i dins de poc acapararan totes les notícies a nivell local i comarcal.
Els nostres Polseguerets i polsegueretes foren Raimón Aliaga, Júlia Aliaga, Silvia Domenech, Aitana Aliques, a "acompanyades per les profes Laura, Lisi i Angeles. Enhorabona sou el que no hi ha i només dir-vos que amb les ganes i il·lusió que teniu i transmeteu la Polseguera es farà inclús més gran.
Per un altre costat i sense saber-ho teníem a més Polseguers en este cas Jose Basallote i Mª Jose es van portar a València a altres 3 Polseguerets els seus nebots Paula Bellver, Alvaro Bellver i Alex Bellver, la família de Vicent estava al ple. És d'agrair a Jose i Mª jose que mostren als seus nebots el que és una competició d'estes característiques. Tots van coincidir en que els nanos es van quedar al·lucinats de veure l'ambient. ENHORABONA A TOTS SOU UNS AUTÈNTICS CRAKS.
AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search