diumenge, 12 de maig del 2013
 Si a tots ens pareixia una autèntica burrada anar a córrer 65 quilòmetres sortejant pedres, pujades, baixades i tot el que suposa la muntanya, que vos pareix anar a Mallorca i donar-li la volta a l'illa, patejar-se totes les seues muntanyes sense dir ni una sola vegada açò és superior a mí. Per a realitzar estes bestieses ha d'estar un molt convençut que ho pot fer i tindre clar el seu pla d'atac. De tot el que vos parle ara mateix pocs, molt pocs són capaç de plantejar-s'ho i de fer-ho menys. Amadeo per descomptat és hui en dia l'únic polseguer que ha realitzat esta gesta i no cregueu que ha arribat arrossegant-se mig defallit, no d'això res, ha creuat la línea de meta, sencer amb rostre somrient i sabedor que açò ha sigut una recompensa a un gran treball fet estos últims anys. Des de l'eixida en Andratx fins a l'arribada a Pollença EL SENYOR AMADEO BLASCO LLUCH, ha cregut en les seues possibilitats d'acabar no ha volgut ni intentar fer una marca escandalosa, només ha anat amb l'intenció d'allargar un poc la distància i com sempre vos he dit, Amadeo és una demostració que amb sacrifici i fe en si mateix tot es pot aconseguir.
 La prova és dura els seus 105 quilòmetres parlen per si sols, un 69,85% dels que van iniciar la prova van acabar sense incidents. Com vos deia esta vegada Amadeo es va unir amb un gran amic de Quatretonda Salva i en tot moment van estar junts finalitzan la prova abraçats, un gran exemple de camaraderia.
 Un home que és capaç de córrer 65 quilòmetres amb un esquinç de turmell, després anar a la marató de l'Espadà i realitzar un temps d'escandal 4 hores 35 minuts, als 15 dies 65km Benissa dels 50 primers i als 20 dies en molèsties al genoll un ultra de 105 km...no sé  com anomenar-lo boig, crack, dement, ídol.... cadascú que agafe el que vullga, però ell es considera un home com qualsevol que porta a la polseguera en el fons del seu cor.
Vull fer-te saber  que els sentiments que despertes als integrant de la polseguera són inmillorables una proba és el magnífic cartell que el va fer l'amic Fernando per a animar-te abans de marxar a l'ílla. 

L'opinió  d'este humil servidor que escriu i no corre és que  Amadeo eres gran, gran!! sen s'adorna-te  has marcat un abans i un després en la polseguera.
 AMUNT AMADEO, AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

2 comentaris:

  1. Amparo Piqueres14/5/13 08:49

    Miguel que be escrius!!!!! el meu cunyat estarà poc pagat en les paraules que li has dedicat. Persones com tu que animen a tots els corredors tant experimentats com el novels també fan gran este esport!! Gràcies per la part que em toca!!!!

    ResponElimina
  2. Has dit moltes coses boniques, però tens raó en tot, el que es... es! i Amadeo es un crack! un exemple a seguir!!! Tot el que es proposa ho aconseguix!!!

    Enhorabona crack.

    Amunt polseguera!!!!

    ResponElimina

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search