divendres, 29 d’octubre del 2010
Esta setmana he estat buscant a algun polseguer en les carreres més pròximes que hi havia, com la putja a Santa Anna en LLosa de Ranes, pero molt als meus pesars no he trobat a ningú inscrit en La Polseguera.
Els que si que hem corregut esta setmana hem sigut els que este diumenge tenim el gran repte de la marató de muntanya del pic Espadà.
Vam estar corrent pel Benicadell carrera dins del circuit de la Vall d´Albaida de uns 15 Km. que vos la recomane a tots. Es tracta d'una carrera de muntanya amb molta senda i paratges molt bonics. L'any passat Julio i jo ens aventurem i la provarem, enguany no ens hem pogut resistir i hem repetit però acompanyats per Amadeo, Pepe Alarcón, Pepe Ferri, Vicent, Jose Sala.
La carrera en un principi era com l'últim entrenament que anàvem a realitzar per muntanya abans de la marató, (menos mal).
Com sempre, o estan tots molt forts o se'l van prendre com una carrera a mort. Amadeo i Jose Sala, van eixir disparats davant. Julio que no pot veure que ningú vaja davant va anar a per ells i els va agafar.
Jo en un principi vaig pensar a anar a per ells però no sàvia si els agafaria i l'esforç seria molt. Pepe Alarcón i Vicent van marcar un altre ritme, he de dir que Vicent en els últims metres li va fer (la jugada fosca a Pepe Alarcón)y li sprintà els últims 5 metres per a eixir en la foto.
Pepe Ferri entrà en solitari un minut més tard.
Només espere que haja servit a tots, a cada u per al que pretenia, provar-se, agafar ritme, agafar moral, etc...
Esta setmana la fotògrafa ha sigut Mª Jose, gràcies hi ha ella tenim fotos, també és un sacrifici un diumenge alçar-se a les 7 del matí per a acompanyar-nos. Gràcies.

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search