dimecres, 5 d’octubre del 2011
ALAQUAS
Dissabte marcava nuvols i sol i .....aixì va ser; qui es va mullar? els que vàrem anar a Xest no, però no es van escapar de l'aigua Vicent Mompó, Agustí, Pepe Alarcon i un atrevit i valent Javi "leal" que l'havia convollat Pepe i tots ens pensavem que anava a fer-li avorrir el còrrer i res més lluny de la realitat, Javi és va comportar com un vertader atleta, fent un temps de 1 hora 51'.
Després de tot el que va ploure, jo savia que Vicent no faria un dels seus millors temps per que ja tenia prou apartant caragols de la carretera per a que no els xafaren els atletes que anaven aldarrere. Un Crak el tio Vicent.
A pocs metres de Vicent va entrar Agustí arremullat com un altramus, segurament que si no haguera segut per la pluja Agustí s'haguera arrimat molt al temps del cunyao. Vist lo vist en els entrenaments està molt fort i prompte caurà el record personal. Pepe Alarcón, que voleu que diga d'ell, el metge li diu que estiga un mes sen se còrrer i ell pensa: - primer correré la mitja d'Alaquas i després li faré cas ( que no sabrà més que el metge ). Cal dir que no va forçar molt la màquina per acompanyar al seu cunyat. Ja vorem quan em dones la alegria de marcar-te, almenys, 1 hora 28'.
CHESTE
A Cheste no va ploure va fer un dia esplendit per a còrrer, airet fresquet, una mica de sol i al finalitzar una gran bossa de corredor. La sorpresa que ja no és tan sorpresa Amadeo.
Sabeu el que fan els xiquets amb les motos? es lleven els topes per que la moto córrega més,jo sospite que Amadeo se'ls ha llevat.
A la carrera vàrem ser convidats pels organitzadors acudint 8 polseguers. Amadeo i jo eixirem al davant amb el propossit d'arrimar-nos a 1hora 30' i vos asegure que ho várem aconseguir . Amadeo, dalt de la seua moto em va fer tragar un montó de fum, va portar ell sol tot el pes de la carrera. Inclus es va permetre el luxe al quilòmetre 19 i mig de deixar-me al darrere fent un crono de 1hora 27' 6" i a huit segons vaig entrar jo .
Moisés va ser una carrera de tràmit per a medir les forces, va fer 1 hora 37 minuts de segur que si haguera tingut companyia havera fet millor temps.
Una parella fora de lo que acostumem a vorer era Fernando i Kike. Van fer tota la carrera junts i segur que va ser un bon entrenament per a la marató.
Altra parella inédita i que mencionar-la em produeix molta alegria és Juan i la reaparició molt esperada d'un emblema per a la polseguera Julio. No es necessari que fique el temps que va fer Juan, sempre teniu que multiplicar 5minuts 7 segons als quilòmetres de la carrera, es una màquina de precisió, roda com un rellotge suïs. Julio tan sols va rodar i notar sensacions després de molts mesos parat en boxer.
Àngel no va tenir un bon dia, masa xoris, cervessetes, cacau,... i poc d'entrenament; així i tot va acavar la carrera tirant de casta.
Sense res més que contar-vos ....... per ara. Tan sols em queda dir que el que fa tot el que pot no se li pot demanar més.
AMUNT POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search