dilluns, 21 de maig del 2012
Molta gent escampada per pobles i comarques diferents, i tan sols un croniste amb dos mans front a un montó de tecles per a tan sols 2 ó 3 dits com a molt.

Doncs bé fem el que podem en el temps que em sobra, desprès de totes les coses

A Genovés, els nostres xiquets de l'escola es van portar com sempre ho fan...... COM UNS CAMPIONS.que m'embarque i no se qui va ser el que al dia li va donar 24 hores …. Serà burro!!!. Que més li donava

En PRE-BENJAMINS, que vos tinc que dir no és la seua categoria, ells son més menuts. Van córrer Guillem, Aitana i Raimon. Estos xiquets no se'n perden ni una, estan fets uns autèntics atletes. Raimon va destacar, no siguent la seua categoria classificant-se en segon posició corre com si l'acaçaren. Aitana és, de les menudes, la que més participació té, a més cor fer-lo de 48 hores.

En Alevins Sergi i Maria es van esforçar a tope com en totes les carreres el dia meyns pensat ens donaran una sorpresa de collons de mico.re com una pantera blanca. Guillem ho va fer també molt requetebé.

Dels majorets buscant, buscant he trobat a dos que van anar i damunt ho van fer collonut.

Paco Fogués "La Bestia" va ser u d'ells, molt de temps sense veurer-lo al panorama de carreres però a ell li dona igual....... el 27 de la general, i segurament estaria cansat.

Ricardo Crespo el nostre bòlid també es va deixar veure en Genovès, prou per vaig de 5’ els kilòmetre, molt bé per el nostre bòlid d’ Antella.

A Massamagrell es disputava la XI edició de la seua carrera de 15 KM i també.... havien 3 polseguers.... si home estem més escampats que la coca-cola. Allí estaven la parella inseparable on va u, va l'altre, bon rotllet entre Jose Basallote i Sergi “el Luso” i

el geni i figura de la “gosa vella”, Vicent que torna a moure en força. Se lo que en van dir que eren deu i la mare, ex

agera la gent que va corre acabar segons el diari 3.400 sense4 dorsal segons els nostre polseguers uns altres 3400. De totes les formes Sergi va entrar en 1 hora 12

minuts, seguit de prop per el bo de Vicent 1 hora 13 minuts i un poc més arrere Jose, que molt bon rotllet però Sergi sempre se'l deixa tirat durant la carrera. Enhorabona campions.

On més havia carrera... o havien quedat que era una romeria...... deixa'm pensar que no ho tinc massa clar. Desprès de meditar-ho amb el teclat no se el que és, però... estan un grapat d'hores correguent, caminant i fent l'indi per la serra.... dur, dur de collons se que és i també se que teniem 3 representans de lo més valits per fer la prova. Amadeo, Pepe Alarcón i el intrepit Jesús.

Amadeo, “Grisly Adams”, es va ficar la

indumentària de muntanyenc i va agafar la serra per banda i la va fer plana....., plana ni una costera tenia per a ell, este personatge no te fons el que es proposa no para fins a aconseguir-ho, va a pinyó fixe, li va lleva

r al temps del any passat uns 13 minuts, estic segur que hagueren segut mes sinó haguera fet una calor que podien fregir un ou en les pedres de la serra.

I que em dius del meu Pepe, ell que sempre ha dit que no li agrada la serra, les putjades el maten, això no és lo meu.... xe mira l' espolsa pruneres este, serra amunt serra a baix, es va portar com un senyor. Molt bé per Pepe desprès d’açò crec que no li tindrà por a res, ara no crec que tinga ganes de muntanya en una bona temporada. Fenomenal Jose Heidi.

Si lo de Pepe a sorprès

, el “Kornan” a demostrat estar fet de ferro, no massa bo, pero ferro,...a donat una llisó a tot el món. Era molta la gent que no donava un duro per ell, però..... açò només ho poden fer un tipus de home especial “ELS NASCUTS EN LA PLAÇA”. Estos homes tenen avantatje a la resta dels mortals, son més patidors, més guapos, més alts, estan protegits pels espèrits....i sobre tot t

enen prop l’esglèsia i el que va dir Jesús esta volta va anar a MISA. ENHORABONA KRACK.

A la pròxima a veure s

i s’agrupeu i en una crònica per a tos que si no en feu pelear un molt.

AMUNT POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search