diumenge, 3 de febrer del 2013
Crec que després d'estar un mes dins de l'any 2013 ja serà hora  que donem carpetada al 2012. Un poc s'ha tardat però tot arriba al seu just moment.

 Com tanquem l'any?, com ve sent habitual, amb una Sant Silvestre. Alguns dels nostre viuen fora de la zona i s'han aventurat a córrer altres carreres, però sempre representant-nos amb disfresses divertits i originals.
 Miguel Gorriz em mana una foto de la Sant Silvestre de València lluint la camiseta de la polseguera amb una disfressa súper original, segur que de premi en festes de més d'algun poble.Dins de la distància que ens separa és bonic saber que la polseguera esta en la teua ment. Segur que et vas divertir un muntó amb els teus. Amunt Polseguera!!!!!!! .

 I, que vam fer els que ens quedarem a casa?; com sempre ens ho passem magníficament bé. És la III Sant Silvestre que celebrem i  un centenar de persones ens reunim en la plaça de l'ajuntament amb la intenció de fer una volta pel poble armant tot el soroll que podem. Crec que aconseguim l'objectiu de passar-nos-ho bé fer riure i riure un poc, que falta fa.
  Les disfresses van superant-se any rere any, i els més menuts van córrer com a coets, es nota la mà de l'escola Polseguera, ja són capaços de guanyar-li fins a la moto del municipal. Des de la part que ens correspon agrair a tots els participants la seua assistència i a la policia municipal la seua col·laboració.
 Al finalitzar cava per a tots els adults i llepolies per als més xicotets una bona despedida del 2012 i esperem un feliç començament de l'ANY 2013.

 UN ANY MÉS ESTEM ACÍ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. 

AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search