dilluns, 4 de novembre del 2013
Amb  mesos de retard dir-vos que el circuit a transcorregut amb normalitat celebrant-se 2 carreres més, la primera es va celebrar al poble riberenc del interior Sumacàrcer, atractiva carrera que transcorre pel costat del  riu i inclou una pujada amb la seua pertinent dificultat. 
 Molt bon ambient i gran representació dels nostres 12 corredors dels què destacaria al gran veterà Julio (el ninja) que després de diverses lesions torna a les seues, sent el primer dels nostres a cobrir la distància de 8 Km que ens havien preparat els nostres amics de Camasuma, amb un molt bon temps de 31 minuts 25 segons.
Tot just van poder seguir-ho en la distància Pepe Ferri i Sergi que van entrar amb una diferència de 3 segons. Bona carrera també del Mendri 35' 17 ". Sen se ser una parella normal Tomás i Ricardo van entrar quasi a la parell 4 segons els separaren. El mateix els va passar a Joao i al bo de Javi entrant junts. La nostra única dona, Majo Fonts va fer una bona carrera entrant 13 segons davant de Carlos . 
A la fi de comptes vesprada passada amb desitjos de tornar a córrer en la pròxima carrera del circuit.





El Mareny de Barraquetes acollia el passat 6 de juliol la seua carrera Benèfica, carrera sempre amb molta acceptació que arreplegava a més de 800 atletes, com sempre molta calor i una humitat considerable. El nostre xapó 14 polsegueres i polseguers. Destacable el molt bon temps de Pepo un de les nostres promeses a un ritme de 3' 51" finalitza els 7 km plantejats per l'organització. Sergi amb una millora considerable del seu temps va córrer com mai a un ritme de 4' 07". Després teníem l'atracció de la vesprada era el repte de Carlos amb mi, he de dir que Carlos es va esforçar com mai i va preparar la carrera a consciència, creia en les seues possibilitats, però.... prompte es va donar compte que no tenia res a fer i la temptativa havia sigut bona pero devades, prepara't una altra Carlos que segurament qui la segueix l'aconsegueix.
 Per la meua part vaig fer com sempre lo que vaig poder.
 Per darrere meua un gran Ricardo que esta vegada si va aconseguir despenjar a Tomás que va entrar uns 20 segons darrere d'ell.
Javi Bausa amb una gran carrera va córrer a ritme de 4' 36", seguit per Jose Antonio que s'està recuperant d'una xicoteta lesió al peu. Joao molt bé a ritme de 4' 44", enhorabona pel teu gran progrés.
 Marcos últimament està un poc retardat del seu amic d'aventures Bausi però prompte es posarà al seu nivell. Miguel Gorriz com sempre li agrada torturar-se en la carrera del Mareny, amb l'excusa que estiueja aprop, palisa i a la platja.
 Alexis va ser esta vegada amb les amigues Empars i Bea que els està agradant açò de les carreres.
  Destacable com no, l'actuació de Juli que acompanyada per Julio debutà en una carrera oficial esforçant-se al màxim, patint la calor aclaparadora, però mai perdent el somriure del seu rostre, segur que Julio va ser un company magnífic. També estic segur que no li van fer falta els seus ànims ja que porta un any preparant-se i anava més be sobrada.
  Enhorabona Juli, el que vol pot.

 ENHORABONA A TOTS I COM SEMPRE AMUNT POLSEGUERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!"




0 comentarios:

L'oratge

prevision del tiempo Alcàntera de Xúquer

Loteria

LA LOTE DE NADAL, JA LA TENIM TOTS.



Nº 03158



SORT I AMUNT POLSEGUERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Contacte

Miguel Sala

lapolseguera@hotmail.com






Amb la tecnologia de Blogger.

Search